Werk in uitvoering

Op dit moment zijn wij druk bezig om onze website opnieuw en overzichtelijk  in te richten!

Wij zijn naast de woon/-tuindecoratie, ook zelf gemaakte tekstborden aan het maken en op aanvraag van klanten tekstenborden, veren, harten of andere figuren met eventuele eigen teksten aan het maken.Ook voorbeelden zullen op deze gehele nieuwe website staan. Ook zullen wij leuke kadoartikelen gaan verkopen.

Grote hoeveelheden is ook mogelijk! 

Om dit alles zo goed mogelijk te laten verlopen zijn wij druk bezig om dit alles goed voor u in te richten. We hopen zo snel mogelijk weer online te gaan. Klanten die een bestellingen hebben gedaan worden gewoon verstuurd.

Uiteraard kunt u op de website www.silviasdcw.nl onze agenda inkijken wanneer, waar en op welke markten/braderien wij staan dit komend jaar. Helaas door de Corona zijn vele markten afgelast en weten wij niet wanneer wij op welke markt mogen staan, onze excuses hiervoor. Eventuele boekingen van feesten, bruiloften en evenementen kunt u ook via bovenstaande website. Vanaf heden zal er ook de mogelijkheid bestaan om tenten, barkrukken, staantafels, koffie/-theeglazen, warmte bronnen enz....te huren.

Wij hopen u zo snel mogelijk te mogen verwelkomen en wensen u veel shop plezier en blijf gezond!

 

 

Het team van SDCWE